Sponsoring en donatie

Sponsoring en donatie

Wij, de jongeren van Huize Pie, vinden het leuk om alleen/gezamenlijk activiteiten te doen. Ook vinden wij het leuk om nieuwe dingen/materialen uit te proberen en ons tweede thuis gezellig aan te kleden. Om deze extra dingen te kunnen doen en aan te schaffen kunnen wij een extra centje goed gebruiken. Wilt u iets betekenen voor deze jongeren, neem dan contact met ons op via mail of het contactformulier.

Alvast bedankt namens onze jongeren!

SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Huize Pie, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Huize Pie ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Huize Pie.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Huize Pie ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Huize Pie. Voor jou een kleine moeite, voor Huize Pie zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op het bovenstaand logo of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Huize Pie. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Huize Pie hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Huize Pie weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Huize Pie is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Huize Pie niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Huize Pie door te klikken op het logo van Sponsorkliks!

Ontwikkelings- en spelmateriaal

Het streven voor onze jongeren is dat zij steeds weer uitgedaagd worden met nieuw ontwikkelings- en spelmateriaal. Hoe leuk zou het voor de jongeren zijn om hiermee regelmatig te variëren? Onze jongeren werken vooral met ontwikkelings- en spelmateriaal t/m 6 jaar. Denk hierbij aan matchwerkjes, puzzels, insteekwerkjes, knutselmateriaal, muziekinstrumenten etc. Dus heb jij thuis leuk spelmateriaal liggen waar je niets meer mee doet? Laat het ons dan weten via een berichtje.

Stichting Knoevel

Eind november 2022 werden onze jongeren uitgenodigd door stichting Knoevel voor een activiteit naar keuze. Open snel onderstaand facebook pagina om te zien wat wij allemaal hebben gedaan tijdens deze middag.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02gDUoAXmaL56TvgGL1LeFY7tmiz676ykAoMsRAPYy6nyBYM5SmUox9xgDjwztATh5l&id=100064632403965

Lionsclub Heerlen- Unitas

In najaar 2021 werden wij benaderd door Lionsclub Heerlen Unitas als goede doel voor 2022. Dankzij deze club en de Ambro zijn er tientallen schilderijen verkocht van de stad Heerlen, van deze verkoop hebben wij 50% mogen ontvangen voor ons doel: een digitale muur waarmee we nieuwe en uitdagende mogelijkheden kunnen creëren voor onze cliënten. Ons eigen ontvangen schilderij van het Schunk museum hangt dan ook met trots aan onze muur.