Externe professionals

Externe professionals

Bonnie van Krieken (logopedie)

Logopedist & therapeut ondersteunde communicatie, omft specialist

“Communiceren is een levensbehoefte.”

Manouk Kessels (fysiotherapeut)

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Het is steeds weer genieten om al die blije en trotse gezichtjes te zien stralen! Ik probeer er dan ook elke keer weer een feestje van te maken!

Karin van Helden (Muziektherapeut)

Na mijn opleiding Creatieve therapie muziek heb ik vijf jaar in Purmerend gewerkt als muziektherapeute in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarna heb ik vier jaar in Landgraaf gewerkt in een instelling voor mensen met een meervoudige beperking.

In 2002 ben ik gestart als zelfstandig muziektherapeute en sinds 2016 ben ik als behandelaar Ondersteunde Communicatie verbonden aan Stichting Milo.

Hilde van Amelsvoort – Küsters (speltherapeut)

Ik heb Spelend Ontwikkelen opgericht in oktober 2014. Ik ben al geruime tijd werkzaam als spelbegeleider.
Mijn specialisme is spelbegeleiding geven aan kinderen en volwassenen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking.

Carla van Berker (Ergotherapeut)

ik ben in 1991 afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Vanaf 2003 ben ik als zelfstandig ergotherapeut werkzaam en heb ik het grootste deel van mijn tijd kinderen behandeld.

Het delen van kennis en samenwerken met ouders, leerkrachten, begeleiders en andere disciplines is een grote bron van werkplezier voor mij. Samen kunnen we altijd meer bereiken.