Het team

Het team

Waar nodig
volg ik,
daag ik uit, stimuleer ik,
begeleid ik en stel ik gerust.

Thelma sweijnen

Hallo,

Ik ben Katja Bosten – Hendriks samen met mijn man en 3 kids woonachtig in Ubachsberg en eigenaar van Stichting Huize Pie.

Onze ernstig meervoudig beperkte dochter Sophie is de reden dat ik deze onderneming wilde starten. De drang van een moeder om haar kinderen gelukkig te zien, is misschien wel mijn grootste drijfveer. Er moet namelijk ook een goede plek en vertegenwoordiging zijn, op het moment dat wij dat als ouders niet meer kunnen. Mijn ambitie is dan ook om deze kleinschalige dagbesteding op termijn uit te bouwen naar een kleinschalige woonvorm, zodat onze dochter, samen met een aantal gelijkgestemden, een plekje voor haar leven heeft.

Hallo! Ik ben Denise Souren, woonachtig in Mechelen samen met mijn man. Geboren als kerstkindje op 26 december in 1996.

In najaar 2020 ben ik als net afgestudeerde HBO pedagogiek studente aangenomen bij Huize Pie als pedagogisch begeleider. Met veel passie en plezier kom ik iedere dag naar hier. De kleinschaligheid en de een op een begeleiding is iets wat mij als persoon erg aansprak en mijn enthousiasme had gewekt. Ik ben dan ook graag continu met onze jongeren bezig om hun verder te helpen met het ontwikkelen van een eigen ik.

Hoi! Ik ben Sandra Ritzen-Somers, geboren en getogen in Noorbeek op 17 mei 1993. Ik woon samen met mijn man, zoontje en hond in dit mooi stukje heuvelland.

In 2017 heb ik de opleiding pedagogiek succesvol afgerond. Daarna ben ik gestart als ambulant en groepsbegeleider elders. In september 2022 heb ik mijn carrière voortgezet bij Huize Pie als pedagogisch medewerkster. Ik vind het leuk om één op één met de jongeren aan de slag te gaan en te werken aan het vergroten van de zelfstandigheid van deze jongeren.

Hoi! Mijn naam is Pam Maessen. Ik ben geboren op 26 april 1981 en ben woonachtig met man en onze twee kids in het mooie dorpje Berg a/d Maas.

Na mijn HBO opleiding Pedagogiek ben ik veel werkzaam geweest met kinderen en jongeren met autisme en/of in combinatie met een verstandelijke beperking.

Ik heb een paar jaar gewerkt in een woongroep en 11 jaar in een behandelgroep. Daarbij werkte ik ook geregeld ambulant bij de gezinnen thuis. Hierna was het even tijd voor iets anders en heb ik 2 jaar een uitstapje gemaakt naar de GGZ en jeugdzorg als gespecialiseerd thuisbegeleider.

Uiteindelijk miste ik het werken in een team en het werken met kinderen in een 1 op 1 setting. Toen Katja me benaderde om haar te helpen met haar idee om Huize Pie op te richten, hoefde ik dan ook niet lang na te denken.

Het 1 op 1 werken ligt me heel goed en ik zie het als een uitdaging om zoveel mogelijk uit de jongere te halen. Ook het nauw contact met ouders en therapeuten.

Hoi, ik ben Anita Bonnema, geboren op 5 april 1978. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Kerkrade. Ik ben sinds februari 2023 werkzaam bij deze mooie stichting. Hiervoor heb ik jaren gewerkt in de horeca en het ziekenhuis.

Ik zocht echter naar een baan waar ik meer voldoening uit kon halen en echt het verschil kan maken in het leven van mensen die het minder makkelijk hebben. Dat ik hier kon gaan werken was voor mij een geweldige kans, die ik met beide handen aangreep. Binnenkort ga ik starten met de opleiding persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Daar kan ik mijn theoretische kennis bijspijkeren en verder leer ik al veel van mijn collega´s in de dagelijkse praktijk.

De een op een begeleiding en de kleinschalige groep maken van Huize Pie een fijne plek, voor de jongeren en om te werken. Hier kom ik elke dag weer met veel plezier!

Ik ben Gaby en ik mag vanaf september 2023 bij Huize Pie aan de slag.

Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Wijlre.

Dat ik al 28 jaar in de zorg werk in verschillende functies en bedrijven verklapt gelijk wat over mijn leeftijd. Ik ben van origine Z-verpleegkundige.

Werken met jongeren met een verstandelijke beperking en de uitdagingen die daar verder bij komen is juist dat wat ik heel graag doe. Blijven kijken naar waar komt gedrag vandaan, wat wordt er bedoeld met dat gedrag en kan ik hierop aansluiten of aanvulling bieden waardoor de jongere zich beter voelt of verder kan in zijn of haar ontwikkeling.

Ik vind het mooi dat Huize Pie kleinschalig is, waardoor je goed kunt kijken naar het individu en met hun mee kunt bewegen en ervoor zorgen dat de jongeren zich binnen hun individuele  mogelijkheden optimaal kunnen ontwikkelen: denken in mogelijkheden en niet in beperkingen dat is wat ik voortdurend probeer te doen.